GIP Media - pagina de contact


SEDIU: BUCURESTI


STR.ELENA CARAGIANI NR.21 D (cladirea ARCASROM)
SECTOR 1


TEL: 0722.613.793
FAX : 0314.084.905

EMAIL : gip[at]gipmedia.ro

FAQ

1De ce o firma are nevoie de un site?
Orice afacere legala nu poate sa "stea ascunsa", internetul astazi reprezinta legatura cu potentiali clienti sau furnizori si orice firma are nevoie de vanzari mai mari sau de materii prime/servicii mai bune si mai ieftine pe care le poate obtine cu o prezenta pe internet.
2Ce inseamna social media?
Social media este un termen general care se refera la toate retelele de socializare. Iata cateva exemple: Linkedin, Facebook, Pinterest, Instagram, Google+, Snapchat, etc.
3De ce am nevoie de prezenta si promovare pe social media?
Pentru ca in social media se afla potentialii clienti ai serviciului/produsului/companiei tale. Pentru ca romanii si-au petrecut in 2014 cinci ore pe zi in online, 87% din acest timp fiind petrecut pe retelele de socializare. O strategie coerenta pe retelele de socializare va duce la cresterea traficului organic pe site-ul companiei, va consolida brandul si va spori vanzarile.
4De ce sa alegi GIP Media?
Pentru ca echipa noastra este creativa si nu este dispusa sa-ti livreaze produsul/serviciile solicitate decat atunci cand este 100% multumita de ele. Pentru ca pe durata colaborarii iti poate da idei care sa te ajute sa te dezvolti sau sa-ti dezvolti produsul.
5Cu ce ma ajuta brandingul?
Asa cum fiecare om are un nume, tot asa fiecare companie/produs/serviciu are un nume, o imagine, un logo, un slogan, un set de valori, o viziune, un scop pentru care exista. Toate acese aspecte compun profilul companiei pentru ca potentialului client sa ii fie usor sa o identifice, sa adere la valorile sale, sa realizeze o relatie si sa comunice.
6Preturi?
Serviciile noastre sunt la preturi rezonabile, dar pentru a face o oferta corecta trebuie sa avem mai multe date despre proiectul tau.
- intrebare: totusi un pret?
- raspuns: de exemplu un site de prezentare porneste de la 150-200 Euro (la care se adauga TVA - acest cost nu include gazduire, tema , pluginuri premium etc.)
7In cat timp primesc raspunsul?
Raspundem in maximum 24 ore - exceptand perioada cand sunt sarbatori legale!

Scrie-ne

Doresti informatii despre cum putem lucra pentru proiectul tau? Atunci nu ezita - comunicarea este formula magica! Pentru oferta corecta si completa avem nevoie de informatii concrete si detaliate privind proiectul tau.


    SOCIAL MEDIA SI WEB DESIGN - MEDIA ONLINE
    CONTACTATI-NE PENTRU MAI MULTE DETALII