Realizare de website-uri PERSONALIZATE (full customs design)!
Contactati-ne pentru mai multe detalii!

parallax background

Servicii de Web DesignRealizare site-uri mobile responsive, servicii de web design, site-uri optimizate conform google page speed


In ziua de azi, daca nu ai site, nu existi. Iata o fraza tot mereu valabila in ultimii zece ani. In ultimii ani, urmand tendintele, mai adaugam o concluzie: in ziua de azi, daca nu ai site adaptabil pentru vizualizare si pe mobil (mobile responsive sau mobile friendly) risti sa esuezi ca business. Google afirma ca peste 51% din cautarile pe internet sunt realizate de pe mobil sau dispozitive mobile. Datorita numarului mare de persoane care folosesc smartphone-ul sau alte dispozitive mobile pentru a naviga pe internet, Google penalizeaza site-urile care nu sunt adaptate pentru vizualizarea de pe mobil. Incepand cu 2016, criteriul mobile friendly influenteaza pozitionarea site-ului respectiv in rezultatele cautarilor pe Google.
Serviciile noastre de web design te ajuta sa fii acolo unde sunt si clientii tai, construind pentru afacerea ta un site modern, optimizat si bineinteles mobile responsive. Servicii de web design complete = Realizare - Optimizare - Administrare

Despre GIP MEDIA

CREATIVITATE - COMUNICARE - EXIGENTA

Suntem in " campul " antreprenoriatului din anul 2002. De atunci am inceput mai multe proiecte, multe au avut succes, altele ne-au dezamagit, insa toate proiectele ne-au invatat mai mult. Mai mult despre vanzari, despre clienti, mai mult despre promovare online, despre puterea comunitatii si multiplicarea informatiei, despre strategie, plan si scriere de articole pe blog...

Istoria noastra in domeniul web design a inceput in anii 2004-2005 cu doua site-uri: unul de prezentare firma, iar celalalt pentru o agentie de detectivi, amandoua site-uri fiind realizate cu Macromedia Dreamweaver (Macromedia... ce vremuri ! - pentru cei mai tineri care nu au intalnit acest nume - a fost achizitionata de Adobe devenind Adobe Dreamweaver pe la sfarsitul lui 2005).
NU facem copiere sau implementare de template sau de teme schimband culorile si fonturile – genul web site de 99.99 euro.
Site-urile create de noi sunt site-uri web full customs deci oferim solutii personalizate de web design. Ce inseamna construirea unei solutii personalizate? Modalitatea prin care noi dam “viata” conceptului si viziunii clientului.
Comunicarea trebuie insa sa fie completa si de ambele parti, de aceea solicitam parerea si reactia clientului dupa fiecare etapa de dezvoltare astfel incat sa ne asiguram ca cerintele clientului sunt indeplinite.

in WEB DESIGN

SITE-uri WEB RESPONSIVE MODERNE

Un web site profesional consideram ca trebuie sa reprezinte cu adevarat acea firma / produs sau serviciu, din aceasta cauza este necesar ca site-ul sa fie un site modern – mobile responsive – sa poata fi vizualizat corect pe smartphone, tableta sau pe orice device modern si sa se incarce repede - pentru ca utilizatorii, potentialii tai clienti nu vor sa astepte sa se incarce un site cu viteza de “dial-up”. Anii de experienta in domeniu – site-uri realizate ca freelancer pentru diverse agentii cunoscute dar si pentru clienti finali, ne ajuta sa putem oferi clientilor o gama mare de web design-uri moderne si eficiente, site-uri web reprezentative pentru orice firma dar si aplicatii web pentru site-uri Wordpress si Joomla.

Intelegem provocarile si schimbarile in arhitectura web de aceea consideram ca solutiile si serviciile de web design pe care le putem oferi sunt adaptabile clientului si preferintelor personale solicitate de acesta.

====================================================================================

Toate solutiile proiectate si dezvoltate de noi sunt in mod repetat analizate pentru a obtine un website de calitate, eficient si rapid.
(NOTA : foarte importanta este si calitatea hosting-ului pe care va fi gazduit site-ul web; de aceea recomandam sa solicitati firmei de hosting asigurarea unor anumiti parametrii minimi - pentru a avea cu adevarat un site modern, rapid si functional)

servicii de web design:

Creare site-uri mobile responsive

Website-uri optimizate conform google page speed

Grafica: bannere, imagini, icon, logo etc

Administrare web site-uri

SEO on page

Creare continut original


modern, rapid si eficient

SOCIAL MEDIA SI WEB DESIGN - CONSULTANTA PENTRU MEDIA ONLINE
CONTACTATI-NE PENTRU MAI MULTE DETALII