Stiri din social media: LinkedIN video

stiri-social-media1-linkedin
Distribuie! - Sharing is caring!

LinkedIN va introduce video ca modalitate de comunicare pe platforma sa, ajungand din urma alte retele social media care au implementat deja acest instrument: Facebook Live si Instagram stories. Asta inseamna ca membrii LinkedIN vor putea sa inregistreze filmulete si sa le posteze pe feed-ul lor folosind o aplicatie dezvoltata de LinkedIN care se numeste LinkedIN Record. Pana acum membrii puteau sa distribuie in feed sau in articolele de pe Pulse inregistrari video gazduite de alte platforme precum Youtube.

Ce inseamna acest lucru?

Inseamna ca LinkedIN continua lupta pe care toate retelele social media o poarta si anume sa ramana relevante pentru membrii ei.

Ce inseamna video pentru membrii LinkedIN?

Inseamna o noua modalitate de a se prezenta, mai dinamica si mai umana. Discutia fata in fata este mult mai avantajoasa decat cea scrisa: personalitatea vorbitorului joaca un rol mult mai important cand vine vorba de a castiga clienti, informatiile sunt transmise mult mai rapid.

Vor fi avantajati cei care sunt obisnuiti sa lucreze cu oamenii, sa vorbeasca in public despre anumite subiecte, cei care au farmec, arata empatie si stiu sa asculte activ.

Deocamdata aceasta functie este disponibila doar membrilor LinkedIN care fac parte din categoria influencer, profesionisti celebri, business leaders cu o baza mare de followers sau vedete.

VREI sa-ti promovezi afacerea pe social media? Aboneaza-te!  Iulia Cristina Uta
  Iulia Cristina Uta
  "...exersez social media din 2010."

  Comentariile sunt inchise.

  Stiri din social media: LinkedIN video
  Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidentialitate.